Adapazarı'nda iş dünyasının tanınmış ailelerinden S. ailesinin mal paylaşımı sonrasında aralarında çıkan anlaşmazlık sonrası yaşanan olayla ilgili olarak gözaltına alınan aynı aileden 6 kişi mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü adli kontrolle 2'si ev hapsi biri ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Alınan bilgilere göre Adapazarı’nın tanınmış S. Ailesinde, mal paylaşımından sonra yaşanan anlaşmazlık adliyelik oldu.Ailede mal paylaşımı yapılmasının ardından Arifiye’de bulunan beton santrali Ramazan S.’ye kaldı. Ramazan S.’nin santrali kiraya vermesinin ardından amcası K.S. çocuklarıyla birlikte iddialarda göre kepçeyle şantiyeye gelerek şantiyede bulunan ekipmana zarar verdi.

Öfkeli amca K.S., iş makinesiyle santraldeki makinelere, beton mikserlerine, kamyonlara ve yazıhaneleri biçti geçti. Saldırı sonrası santralde çok büyük maddi hasar meydana gelirken, araçlar hurdaya döndü.

Santraline saldırı yapılan Ramazan S. amcalarından şikayetçi olunca, öfkeli amca K.S. A.S. ve oğulları olmak üzere 6 kişi ' Mala zarar vermek' suçundan gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen amca  K.S.( 63) oğlu A.S.(59)'ye mahkeme ev hapsi kararı verirken olay karışan  diğer 3 kişi adlil kontrol ile serbest kalırken bir şüpheli ise savcılıkta serbest bıraktı.

Mal paylaşımı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili de beton santralında hasar tespiti yapılıyor. Olayda iş makinaları ve kamyonların zarar gördüğü belirtiliyor..