// Nurettin Eryılmaz olay yerinden bildiriyor //

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi ile Orhangazi Caddesi’ni birleştiren SSK Kavşağı’nda saat 22.22 itibariyle trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 54 plakalı jip ile özel otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan iki kişi yaralandı. Yaralanan 2 kişiye ilk müdahale çevredeki vatandaşlar ile diğer araç sürücülerinden geldi. Kaza sonrasında 112 Acil Servis Komuta Merkezi’ne yapılan ihbarla birlikte bölgeye 2 ambulans ile polis ekipleri sevk edildi.

ACİL SERVİS

Olay yerine ilk gelen 112 Acil Servis ambulans ekibi yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmaya başladı. Sevk edilen 2. ambulansın da olay yerine gelmesiyle birlikte olay yerinden alınan 2 yaralı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Yerleşkesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

HASTANE ÇALIŞANI

Öte yandan trafik kazasında yaralanan bir kişinin Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekibi çevre emniyetini aldıktan sonra kazayla ilgili gerekli soruşturmasına başladı.