Daha önce defalarca ortaya çıkan cani ruhlu sapık yine ortaya çıktı. Yavruları olan bir köpeğe ormanlık alanda tecavüz eden sapık ardından yavruları olan anne köpeği karnından bıçakladı. Can havliyle sapığın elinden kurtulan anne köpek ormanlık alana kaçtı. Sevpati isimli dernek yetkileri tarafından önce aç olan yavrular ardından ise karnından yarılı halde anne köpek bulundu. 

Sevpati tarafından anne ve yavruları bir araca alındıktan sonra özel bir veteriner kliniğe götürüldü. Annenin karnındaki bıçak darbesinin olduğu bölme tedavi edilip dikildikten sonra bakıma alındı. Aç olan yavrularıyla bakım kabininde buluşturulan anne köpeğin tedavisi sürüyor. 

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde daha önce yaşanan olaylarda dişi köpeklere bir sapık tecavüz ediyordu. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara rağmen köpeklere tecavüz edilen sapığın kimliği tespit edilmemişti. Öte yandan son yaşanan iğrenç tecavüzle birlikte hayvanseverler yine ayaklandı. Sapığın bulunmasını isteyen hayvan severler ‘Yeter artık bu kaçıncı olay! Bu sapık bulunsun” diye isyan etti.