NELER OLUYOR!

İddiaya göre, sosyal medya hesabından kendisini çocuk cerrahi uzmanı olarak tanıtan bir kişi, sosyal medya hesapları üzerinden irtibat kuruduğu çocuğu rahatsız ailelere önce birkaç soru soruyor. Sorduğu sorular karşısında anneden ‘çocuğunuzun genital bölgesinin fotoğrafını çekip atar mısınız. Bölgenin fotoğrafını görmem lazım’ diyor. Bir çok aileden bu yönde fotoğraf istenmesi üzerine rahatsız olan aileler sosyal medya üzerinden tepki göstermeye başladı.

CİNSEL ORGAN

Sosyal medya üzerinden ailelere ulaşan ve hesabına ‘Bu hesap sadece bayanlar içindir’ diyerek cinsel organ fotoğrafları isteyen Z.Ç.D. isimli şahsın bu hareketleri ise 2 yıl önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanan C.K. isimli şahsı akıllara getirdi. C.K. isimli şahısta aynı Z.Ç.D isimli şahıs gibi irtibat kurduğu annelerle bir süre sohbet ettikten sonra sorunu olan çocukların genital bölgesinin fotosunu istiyordu.

ŞİKAYETÇİ OLUN

Sosyal medyada başlayan tepkinin boyutun artmasıyla Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Ailelerden çocukların cinsel organlarının fotoğrafını isteyen şahsın bulunması için emniyet güçleri çaba sarf ederken, durumdan şikayetçi olmak isteyen ailelerinde başvuru yapması istendi.