Kaza, saat 16.10 sıralarında Akyazı ilçesi Vakıf Mahallesi Merkez Cami mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ormanköy Mahallesi istikametine gitmekte olan Muhammet A. idaresindeki 67 AR * plakalı otomobil, ile Hendek istikametinden gelmekte olan Emin Ö. yönetimindeki 54 S ** plakalı servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı.

1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
Kazada 1’i ağır olmak üzere toplamda 7 kişi yaralandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YOL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Yolun savaş alanına döndüğü kazada araç sürücüleri Emin Ö. ve Muhammet A. ile birlikte serviste bulunan işçi H.E. isimli işçi ve isimleri henüz öğrenilemeyen 4 yaralı daha bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleler sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Serviste bulunan işçinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İŞÇİLER EVLERİNE DAĞITILIYORMUŞ
Öte yandan, servisin Hendek Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada mesaisi biten işçileri evlerine dağıtmak üzere Akyazı istikametine doğru seyir halinde olduğu öğrenildi.