Türkiye Radyo Televizyon Yayın ve Denetleme Koordinasyon Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra uzun yıllar TRT ekranlarında haber sunan Mehmet Alkaş, “Günümüzde internet haberciliği giderek güçleniyor. Dijital habercilik hızlı haberciliği daha da ilerletti. Halk54.com bu anlamda iyi çalışıyor. Bu anlamda haber sitelerini bizde yakından takip ediyoruz” dedi.

Görevinden ayrıldıktan sonra internet sitesi kurmak için hazırlıklarını sürdüren , Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ise, “İnternet siteleri hızlı haberciliği üst seviyelere çekti. Ancak burada önemli olan hızlı ve güvenilir haberciliktir. Halk54.com’u bende yakından takip ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

DHA Sapanca Muhabirliği’nin yanı sıra bazı yerel gazetelerin Sapanca Muhabirliğini yapan Bahattin Tıknaz, “ Yayın hayatını hızlı bir giriş yapan Halk54.com hızlı ve güven veren habercilik örneği sergiliyor. Usta kalemlerin buluştuğu haber portalına başarılar diliyorum” dedi. Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.