HALK54.COM/Nurettin Eryılmaz

Kaza, Hendek Çağlayan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, annesinin elini bırakarak yola fırlayan küçük çocuğa o sırada yoldan geçen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk yaklaşık 50 metre savrulurken, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil ise bir işyerinin beton kolonuna çarparak durabildi. 

Kaza sonrası anne ve çevredeki vatandaşlar çocuğun yanına koşarken, sürücü de aracından inip durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Metrelerce yolda savrularak kazayı hafif sıyrıklarla atlatan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

İşyeri çalışanı Hüseyin Eren, meydana gelen kazayı, "Bize 'işyerinize bir araç girdi' telefonu geldi. Sonra işyerine gittik. Allah'tan kolona denk gelmiş araç. Koskoca kolonun betonları dökülmüş vaziyette. Daha sonra kamera görüntülerini incelediğimizde çocuğa araba çarpıyor, araçta direksiyon hakimiyetini kaybedip bizim işyerimizin duvarına giriyor. Yaklaşık 50 metre kadar çocuk savruluyor. Aldığımız bilgiye göre çocuk kazayı hafif sıyrıklarla atlatıyor. Allah'ın bir mucizesi." ifadeleriyle anlattı.