Kaza, dün gece Erenler ilçesi Erenler Mahallesi 1139 no'lu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dur ihtarına uymayan bir aracı kovalan motorize ekipler, manevra yapan 54 M 0*** plakalı dolmuşla çarpıştı. Kazada yunus timinde görevli Mehmet T. ve Özkan A. isimli iki polis memuru yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslara alınan yaralı polisler Mehmet T. ve Özkan A. hastaneye kaldırıldı. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı polislerden Mehmet T.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası polis ekiplerinden kaçan araçta bulunan 2 kişinin neden dur ihtarına uymadığı merak konusu olmuştu. 

Alınan bilgilere göre kaçan aracı kullanan şahsın daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu, kullandığı aracında muaynesinin olmadığı anlaşıldı. 18 yaşındaki Furkan. A.'nın yanında bulunan şahsın ise 17 yaşındaki B.A. olduğu ve bir mobilya imalatçısında çalıştıkları öğrenildi. 
 
Ehliyetsiz ve muayenesiz araç kullanan gençlerin polisin dur ihtarına bu nedenle uymadığı ve Yunus Timlerinin aracı bu nedenle takip ettiği anlaşıldı. 

Öte yandan, meydana gelen kazada hastanede tedavi altında olan polis memurlarından Mehmet T.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Özkan A.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.