NE OLMUŞTU!
Adapazarı Orhan Cami arkasında bulunan Orhan Gazi Parkı'nda meydana gelen kanlı olayda 2 kız ve 2 erkerk arasında kavga çıkmıştı. Yaşanan olay sırasında iddiaya göre S.Ö. (17) ve F.G.H. (18) isimli gençler önce sille tokat ardından ise bıçaklarla birbirine girmişti. Olayı gören 54 yaşındaki Seçkin İ. isimli taksici gençleri ayırmak isterken bacağından bıçaklanmıştı.

3 KİŞİ BIÇAKLANDI
Kanlı olay sırasında iki genç ile olayı ayırmak isteyen taksici aldığı bıçak darbeleriyle hastanelik olurken, olayı duyan bir anne yaralı oğlunun peşinden olay yerine geldi. İlk önce olay yerindeki ambulansın kapısını açmak isteyen, görevlilerin ‘burada oğlun yok’ demesi üzerine ‘ne oldu’ diye herkese soru soran anneye olayı gören bir görgü tanığı ‘bıçaklanan gençler şurasından darbe aldı’ diyerek gösterdi.

O AN YIKILDI
Kendi oğlu da bıçaklandığı için olay yerine gelen anne görgü tanığının tarifi sırasında adeta yıkıldı. Oğlunun nasıl bıçaklandığını polis ekibine de soran anne oğlunun ambulansla hastaneye kaldırıldığını duyunca bir taksiyle hastaneye gitti.