26 yaşında Erenlerde bir fabrikada işçi olarak çalışan Oğuzhan Tutum'un en sevdiği hobilerinin başında gelen bisiklet sevdası genç adamın sonu oldu.

15 Mart'ta bisikleti ile gezerken düşen ve vücudunda düşmeye bağlı yaralar oluşan Tutum'un ayağı da bu kazada darbe aldı. Darbe sonucu bir kaç gün ayağının üzerine basamayan genç, daha sonra normal yaşantısına devam etti.

Geçirdiği kazadan tam 12 gün sonra dün, sabah güne normal bir şekilde uyanan Oğuzhan Tutum, ailesi ile neşeli bir kahvaltı yaptı. Gün içerisinde de durumu gayet normal olan Tutum aniden fenalaştı.

Annesi ve kuzeni genç adama ne olduğunu anlayamadan bir anda nefes alamamaya başlayan Tutum'a müdahale için eve 112 sağlık ekibi çağırıldı. 3-4 dakika içinde eve gelen sağlık ekibince bir anda nefes alamayan ve kendinden geçen Tutum yapılan ilk müdahalenin ardından nabzı durmuş bir vaziyette SEAH'a kaldırıldı.

Burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Tutum yaşamını yitirdi.  5-10 dakika içerisinde sapa sağlam evlatlarını kaybeden aile büyük üzüntü yaşarken hastaneden edinilen bilgiye göre 26 yaşındaki Oğuzhan Tutum'un 12 gün önce geçirdiği kaza sonrasında akciğerine pıhtı attığı ve buna bağlı olarak nefes darlığı nedeniyle ölmüş olabileceği öğrenildi. 

Gencin kesin ölüm nedeni gönderildiği Korucuk Adli Tıp Kurumu'nda alınan örneklerin incelenmesinin ardından anlaşılacak.  Dün otopsinin ardından ailesine teslim edilen Oğuzhan Tutum'un cenazesi, Geyve'de toprağa verildi.