Adapazarı Adnan Menderes Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında telefonla konuşurken aracı fark etmeyen bir yaya, panelvan tipi araca çarptı.

Adapazarı’nda bu kez ilginç bir trafik kazası yaşandı. Adnan Menderes Caddesi’nin Gar Meydanı kesiminde cep telefonuyla konuşurken yolun karşısına geçmek isteyen bir mülteci kadın bir anda Alaatin S. İdaresindeki 54 G plakalı panelvan tipi araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle mülteci kadın olduğu yere yığıldı. Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş ile çevre sakinlerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı kadın için olay yerine 112 Acil servis Ambulansı çağrıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı mülteci kadına ilk müdahaleyi yerde yaptı. Sedyeye alındıktan sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Yerleşkesi Acil Servisi’ne kaldırılan kadın burada tedavi altına alındı. Kaza sonrasında olayı Halk54.com’a anlatan Alaattin S., “Ben yolumca giderken iki aracın arasından koşarak bir kadın çıktı. Bir anda yan taraftan araca çarptı ve yere düştü. Cep telefonuyla konuşuyordu yere düştüğünde halen telefon elindeydi. Çok şaşırdım yaya telefonla konuşurken araca çarptı” diye konuştu.