Alınan bilgiye göre, Adapazarı ilçesinde faaliyet gösteren bir markette aralarında daha önceden markette çalışan bir kişinin de bulunduğu 3 şüpheli, marketin deposundan teneke peynir, sıvı yağ gibi yaklaşık 400 bin TL değerinde ürün çaldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerince yapılan çalışmalar ve güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlardan birinin eski market çalışanı olduğu tespit edildi. Diğer şüphelilerinde kimliğine ulaşan ekipler,  Adapazarı ve Erenler ilçesinde şüphelilerin saklandığı ikametlere eş zamanlı gerçekleştirdikleri operasyonla süphelileri kıskıvrak yakaladı.

Eski market çalışanı, polis sorgusunda marketin üst katında bulunan pencereden içeri girip tam 3 kez marketin deposundaki ürünleri alıp sattıklarını belirterek, suçunu itiraf etti. 

Sorguları için Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli şahıslar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.