NE OLMUŞTU!

Karapürçek’ten Akyazı Küçücek Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir alüminyum fabrikasına işçi taşıyan 55 yaşındaki Recep S. yönetimindeki  54 S plakalı servis otobüsünün sürücüsü Karapürçek Kaymakamlığı’na yakın Cumhuriyet Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği o anlarda servis aracı önce yolda savrulmuş, ardından bir elektrik trafosuna olanca hızıyla çarpış ve son olarak hızını alamayıp bu kez bir elektrik direğine vurarak durabilmişti.

CAN PAZARI YAŞANDI

Yaşanan bu olay sonrasında otobüsün ön koltuğunda oturan 35 yaşındaki Sedat Kaya otobüsün ön camından fırlayarak kaldırıma düşmüştü. Kaldırıma düşen işçinin üzerine ise otobüsün çarptığı elektrik direği devrilmişti. Yaşanan bu olay sonrasında olay yerine gelen ambulanslar ve itfaiye ekiplerinin zamanla yarışı başladı.  Uzun çabalar sonucu direği kaldırarak işçi Sedat Kaya’yı direğin altından çıkartan ekiplerin zamanla yarışı ise kameralara yansıdı.

İŞÇİLER TEDAVİ ALTINDA

Yaklaşık 10 kişinin bulunduğu servis aracındaki diğer işçilerin tedavisi sürerken, hayatını kaybeden Sedat Kaya’nın sevenleri ise büyük acı yaşadı.