Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

HALK54
Fuat Koçer

Olay, şehir merkezinden geçen Çark Deresi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir alışveriş merkezine yakın yerde suda 50 yaşına yakın bir erkek cesedi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Bölgeye hızla sevk edilen polis, itfaiye ve ambulans ekipleri, Çark Deresi kıyısına ulaştıklarında suda sürüklenen cesedi kurtarmak için çalışmalara başladı.

Son yağmurların etkisiyle Çark Deresi'ndeki su debisinin yükselmesi ve akıntının hızlı olması, itfaiye ekiplerinin cesedi çıkartma çabalarını zorlaştırdı. Ekipler, defalarca gerçekleştirdikleri hamlelere rağmen başarılı olamayınca alternatif bir yönteme başvurdu.

Ekipler, dere kenarındaki kavak ağacını kesip cesedin ilerleyişini engellemeye çalışsa da ceset, hızlı akan suyun etkisiyle kavak ağacını da geçerek yaklaşık 2 kilometre boyunca dere üzerinde sürüklendi.

Yaklaşık 2 kilometre boyunca derede sürüklenen ceset, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekiplerinin müdahalesiyle Yazlık Mahallesi mevkiinde sudan çıkartılabildi.

Sudan çıkartılan ceset, cenaze aracına konularak hastane morguna götürüldü. Cesedin 50 yaşlarındaki Turan Görgülü'ye ait olduğu tespit edilirken, ilk belirlemeye göre ceset üzerinde herhangi bir darp bulgusu, kesici, delici, alet izine rastlanmadı.

Ss3-5S4S4-4S2S-1S1S1S

Ss3S3S444S55SS2S2S2-2S1S1-10

A W113690 04A W113690 03