//Nurettin Eryılmaz//

Erenler ilçesinde Çarşamba günü kurulan ve bölgenin gözde pazarlarından olan Çarşamba Pazarı'nda hareketli dakikalar yaşandı. Alınan bilgiye göre, kimliği henüz öğrenilemeyen bir erkek şahıs, Çarşamba Pazarı'nın yanında bulunan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çatıda intihar girişiminde bulunan kişi, "Kafamı sokacak çadırım bile yok, 4 çocuğum var, açım, işsizim" diyerek sesini duyurmaya çalışırken, olay yerine Sakarya Valisi'nin gelmesini istedi.

Binanın çatısında kendini sarkıtan şahsı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

İntihar girişimi sırasında bölgede trafik yoğunluğu oluşurken, çatıda kendini sarkıtan kişiyi gören vatandaşlar, olayı film izler gibi seyrederek cep telefonlarına kaydetti.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri bölgede hava yastığı açarken, polis ekipleri de çatıya çıkan şahsı aşağıya indirmek için ikna etmeye çalıştı. Müzakereci polisin uzun süren ikna çabaları sonrasında şahıs çatıdan indirildi. İsmi öğrenilemeyen kişi, olay yerinde hazır bekleyen ambulansta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis ekiplerince emniyete götürüldü.