HALK54.COM/Emre ÇATAL'ın özel haberi

NE OLMUŞTU!
Kanlı olay Taraklı’da bulunan ünlü bir termal tesiste meydana gelmişti. Taraklı’da emlakçılık yapan 40 yaşındaki Zeynep Karapekmez ile Geyve’de emlak alım satımı ve tavukçuluk yapan İsmail K., geçen Şubat ayında görkemli bir törenle dünya evlenmişti. Çiftin evliliklerinden kısa süre sonra İsmail K. cezaevine girdiği öğrenilirken, cezaevinden son afla çıktığı öğrenilen İsmail K., Zeynep Karapekmez ve kayınvalidesi Meliha Ünlütürk ile termal tesiste dün konaklamıştı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ
Dün öğlen saatlerine doğru iddiaya göre; henüz nedeni bilinmeyen çıkan olayda İsmail K. eşi ve kayınvalidesini tabancayla vurmuş, açılan ateşle birlikte ağır yaralanan anne ile kızı kanlar içinde hayatını kaybetmişlerdi. Yaşanan olay sonrasında İsmail K., “Eşimi ve Kayınvalide mi öldürdüm” diye durumu polise ihbar etmişti.

HERKES ŞOK
Sakin şehirler arasında bulunan Taraklı’da yaşanan bu kanlı cinayet sonrasında herkes ilçede şok olurken, olay yerinden firar eden İsmail K.’nin yakalanması için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği devreye girdi. Eşi ile kayınvalidesini öldürdüğü iddiasıyla aranan İsmail K.’yi yakalamak için çalışma başlatan cinayet masası dedektifleri yoğun bir çalışma içine girdiği öğrenildi.

ÇEMBER DARALIYOR
Cinayet masası ekipleri elde ettikleri bilgilerle birlikte çalışmalarını sürdürürken, otopsi için Adli Tıp'a gönderilen anne ile kızın bugün son yolcuğuna uğurlanması bekleniyor.