Kaza, Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolu Sapaca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Umut K. idaresindeki 19 RF*** plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Hüseyin A. yönetimindeki 81 BS*** plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazanın ardından, aynı yönde ilerleyen Engin U. idaresindeki 02 HT*** plakalı otomobil, Aydın U. idaresindeki 34 TH*** plakalı otomobil, Sebahattin A. yönetimindeki 34 BEG*** plakalı otomobil ve Ahmet A. idaresindeki 37 KF***plakalı otomobil de duramayarak kazaya karıştı.

Kazada sürücüler Ahmet A., Sebahattin A., Umut K., Hüseyin A., Engin U. ve Aydın U. ve ismi öğrenilemeyen 4 kişi olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle Tosya’da D-100 karayolunun İstanbul-Samsun istikameti bir süre trafiğe kapandı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla D-100 karayolu tekrar araç trafiğine açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.