//Adnan Turgay Özbalkan//

Alınan bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Dörtyol sanayi çarşısı mevkiinde seyir halinde olan M.B. idaresindeki 16 UK 985 plakalı otomobil ile G.S. idaresindeki 34 LHB 33 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma neticesinde G.S. idaresindeki otomobilde yolcu olarak bulunan İkram U. (32) sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bölgedeki bir yangına müdahale sonrası istasyona dönerken kazaya denk gelen itfaiye ekipleri, kazada araçta sıkışan sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ambulansla alınarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Bir kişinin yaralandığı kazayı panik halinde anlatan sürücü G.S., “Bir araca yol verdik ve karşıya geçmek istiyorduk o sırada kaza nasıl oldu anlamadık. Arabada benimle birlikte iki kişiydik ve o bir kişi yaralandı. Durumu iyiydi burnu falan kanadı, kafasını vurmuştu ve nefes alamıyorum demişti sanırım kaburgalarından da darbe aldı. İnşallah iyi olur” dedi.

Polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı.