O PARKTA NE OLMUŞTU!
Adapazarı Papuççular mahallesi’ndeki çocuk parkında yaşanan olayda İddiaya göre kız meselesi yüzünden yaşı küçük çocuklar arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle birlikte gençler sille tokat birbirine girmişti. Olayı gören ünlü sağlıkçı Dr. Hasan B. kavga eden gençleri ayırmak için arayla girmiş ve “Yapmayın” derken 16 yaşındaki E.D. isimli genç iddiaya göre Dr. Hasan B.’ye “Sana ne” diyerek elindeki motosiklet kaskıyla girmişti. 

HASTANELİK OLMUŞTU
Aldığı darbe ile neye uğradığını anlayamayan Dr. Hasan B. yüzünden ve burnundan darbe almış, çevre sakinlerinin araya girmesiyle kavga sona ererken doktor Hasan B. hastanelik olmuştu. Hastanede tedavi edilen Hasan B. ardından darp raporu alarak polise gitmiş ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veren Hasan B. gençten şikayetçi olmuştu. Yapılan şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Hasan B.’ye kask ile dalan genci yakalamış ve yaşı küçük olduğu için genç Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmişti.

AİLESİNE TESLİM
Sakarya nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla yaşı küçük olan 16 yaşındaki E.D. ilk ifadesinin ardından ailesine teslim edildi. Yaşanan adli olayla ilgili tahkikat ise devam ederken, Dr. Hasan B.’ye dostları  “geçmiş olsun” telefonu açtığı öğrenildi.

DORKOR HASAN B. KİMDİR!
Sakarya’nın yakından tanıdığı doktorlardan olan Hasan B. uzun yıllar sağlık camiasında yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl teşkilatında belli görevlerde bulunan Hasan B. MHP’den  Serdivan Belediye Başkan Adayı oldu. Hasan B., Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitmenliği yapıyor.