ÖLDÜRÜP ÇUKURA ATMIŞLAR
Sapanca Uzunkum Mahallesi Şahin Tepesi mevkiinde bugün öğle saatlerinde yoldan uzakta stabilize yol kenarındaki çukur içerisinde köpeğini eğiten bir avcı tarafından bulunan erkek ceseti ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Alınan bilgilere göre olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis yaptığı ilk incelemede cesedin 35-40 yaşlarında bir erkek cesedi olduğu ve ensesinden kurşunlanarak öldürüldüğünü belirledi. Ceset üzerinde yapılan incelemede kurşunun ensesinden girip kulak arkasından çıktığı belirlenirken, üzerinde ise kimlik tespiti için belge çıkmazken bir miktar para da bulundu.

PARMAK İZİ
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ön otopsi sonrasında kimliği belirlenemeyen erkek ceseti ölüm sebebinin tespiti için Korucuk Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis cesedin kimlik tespiti için parmak izlerini de alırken öldürülen kişinin infaz edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

BÖLGEDE 2NCİ CESET
Sapanca Uzunkum'da erkek cesedinin bulunmasıyla son bir ay içerisinde bölgede 2nci ceset bulunmuş oldu. 21 Ocak tarihinde Kocaeli'nin Kartepe ilçesi TEM otoyolunda temizlik işçileri tarafından yol kenarına atılmış battaniyeye sarılı bir ceset bulunmuştu. Dövülerek öldürüldüğü belirlenen erkek cesetinin otoban yol İstanbul'dan Adapazarı istikametine doğru olması cesedi bulunan kişinin başka yerde öldürüldükten sonra buraya atıldığı şüphelerine neden olmuştu.