Erenler Merkez Mahalle 1103 nolu sokakta meydana gelen olayda iddiaya göre Babası bir süre önce hayatını kaybeden 17 yaşındaki Fatma Rümeysa Ş. isimli genç kız bunalıma girdi. Babasının üzüntüsüne dayanamayan genç kız iddiaya göre ailesine "ölmek istiyorum" diye mesaj attı. Durumun polise bildirilmesiyle birlikte ekipler genç kızın bulunduğu adrese yöneldi. Genç kızın ağabeyi işyerinden izin alıp eve geldiğinde kardeşini ipe asılı halde buldu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk tespitte genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri odada yaptığı incelemede ise kırmızı bir şişenin içinde kimyasal madde görünce bu kez olay yerine AFAD ekiplerini çağrıldı.

Genç kızın kimyasal madde içip intihar ettiği şüphesi üzerinde durulurken, AFAD ekipleri kimyasal maddeden incelemek için numune aldı. Genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Öte yandan olay yerine gelirken ağabey, aracını kaldırıma vurunca otomobil alev aldı. Otomobile çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri müdahale ederek büyümeden söndürdü. Polis olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.