HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 17.00 sıralarında Erenler ilçesinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dilmen Mahallesi'nde bulunan Paşa Markete giren bir şüpheli, alışveriş yaptığı markette bulunan kasiyeri tırnakçılık yöntemiyle dolandırdı.

Marketten alışveriş yapan dolandırıcı, yaptığı alışveriş karşılığında kasiyere 100 TL uzattı. Kasiyerle konuşarak kafasını karıştırmaya çalışan hırsız, verdiği 100 TL'yi geri isteyerek bozuk para vereceğini söyledi. Bu sırada kasiyerden 100 TL'yi geri alan hırsız el çabukluğuyla parayı cebine koydu. Şüpheli, hiçbirşey olmamış gibi marketi terk ederken, o anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

"HARAM ZIKKIM OLSUN"
Yaşanan olayın ardından halk54.com'a konuşan Paşa Market'in sahibi Mustafa Geniş, "Olay dün saat 5 sıralarında işyerimizde yaşandı. Marketimizde emanetçi bir kardeşimiz vardı. Tırnakçı bir arkadaş gelmiş 100 liramızı almış. Çok önemli değil haram zıkkım olsun. Vatandaşlarımız artık bu tür insanlara dikkat etsin. Aynı şekilde yine burada Dilmen Mahallesi'nde arka tarafta bir tütüncü arkadaşımız var. Onda da emanetçi varmış, bu tırnakçı ona da aynısını yapmış. Belki birkaç yere daha girmiş olabilir bu tırnakçı. Allah böyle insanları ıslah etsin birşey diyemiyoruz. Sakaryalılara da buradan seslenmek istiyorum. Bakkal esnafına lütfen sahip çıkın. Başka da birşey demiyorum." şeklinde konuştu.