Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi 1151. Sokak'ta bulunan bir evde dün gece akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen 39 yaşındaki Mustafa Yavuz (39)'un 15 yaşındaki üvey oğlu tarafından tabanca ile vurularak öldürülmesiyle sonuçlanan cinayetle ilgili soruşturma sürerken ilk tespitlere göre cinayet aile içi şiddet yüzünden işlendiği belirlendi.

ÜVEY KARDEŞLERİYLE
Alınan bilgilere göre bir süre önce ikinci evliliğini yapan Mustafa Yavuz, ilk evliliğinden olan  2 çocuğu ve ikinci evliliğini yaptığı kadından olan 2 üvey çocuğuyla birlikte aynı evde yaşarken, iddialara göre dün akşam 39 yaşındaki Yavuz üvey oğlu ile tartıştı. Tartışma iddialara göre şiddete dönüşünce küçük çocuk dolabın üzerinde bulunan Yavuz'un dolabın üzerine koyduğu tabancayı alan üvey oğlu ateş açtı. Kalbinden vurulan Mustafa Yavuz kanlar içerisinde yere düşerek yaşamını yitirdi.
Olay sonrasında kaçak küçük çocuk bir süre sokakta dolaştıktan sonra polis merkezine giderek teslim oldu

ÇOK KORKTUM
15 yaşında olduğu için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan küçük şüpheli ifadesi alınmadan adliyeye sevk edildi. Üvey babası ve üvey kardeşleriyle birlikte babasının yanında çalıştığı öğrenilen küçük şüpheli, üvey babasının kendisine şiddet uyguladığı, olay gecesi de şiddet uygularken babasının dolabın üzerine bıraktığı tabancayı alıp ateş edip kaçtığını söyledi. Şüpheli savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Yavuz'un cesedi, cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne götürüldü.