Erenler ilçesinde bulunan Trafik Park'ta meydana gelen olayda, iddialara göre çocuğuyla birlikte trafik parka gelen İ.B. ismindeki bir vatandaş 11 yaşından küçük olduğu iddia edilen çocuğunun trafik parkta bulunan 4 tekerlekli bisikletlere bindirmek istedi. 

Trafik Park'ın işletmecisi eski Çaybaşı Yeniköy Muhtarı Osman Ç. çocuğun babasına oğlunun 11 yaşından küçük olduğunu ve yasa gereği 4 tekerlekli bisiklet kullanamayacağını söyledi. 

Medyabar'ın haberine göre, ikili arasında başlayan tartışma bir anda büyüyünce işletmeci ve Osman Ç. ve İ.B. arasında yumruklar konuştu. İddialara göre kavga esnasında işletmeci Osman Ç. çocuğunu araca bindirmekte ısrar eden İ.B.'ye silah çekti. 

Bu esnada ihbar üzerine 1-2 dakika içerisinde olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kavganın daha fazla büyümeden yatışmasını sağladı.

İki tarafından birbirinden şikayetçi olduğu olay hakkında emniyet Trafik Park içerisindeki kamera kayılarını inceledikten sonra kavga hakkındaki soruşturmasını sürdürecek.