Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Kaynarca ilçe merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçede garecilik yapan Ersin A.(55), Kocaeli Kerpe'de henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup gençle yol verme sebebiyle tartıştı. Yol verme tartışmasının ardından iki grupta yollarına devam etti.

Gece saatlerinde Kerpe'de tartışığı kimlikleri belirlenemeyen gençler, otomobille Kaynarca ilçe merkezinden geçti. İlçe merkezinden geçmekte olan Kerpe'deki tartışığı iki genci gören Ersin A., gençlerle yeniden tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine kimliklikleri belirlenemeyen gençler, profesyonel ve amatör liglerde top koşturduğu öğrenilen Görkem A. ile galerici babası Ersin A.'yı bıçakla yaraladı. 

Amatör futbolcu Görkem A., göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yerde kalırken, saldırganlar ise otomobille olay yerinden kaçtılar. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan Görkem A. ve babası Ersin A., olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Kaynarca Devlet Hastanesine, ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Genç futbolcunun sağlık durumunun ağır olduğu hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı belirtildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, saldırganları arama çalışmaları sürüyor.