HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Arifiye ilçesindeki Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı binasına dün gece saatlerinde soda şişeleriyle saldırarak parti binasının camlarını parçalayan şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen ve burada sorgulanarak ifadesi alınan şüphelinin alkollüyken bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenilirken, Arifiye İlçe Başkanı Mehtin Demirkol ilçe binasına yapılan saldırıyla ilgili halk54.com'a konuştu. 

Saldırıyı sabah saatlerinde öğrendiklerini ifade eden Başkan Demirkol, olayla ilgili şikayetçi olduklarını ve parti genel merkezininde olayı yakından takip ettiğini belirterek, "Bu saldırı gece yapılmış, biz sabah öğrendik. Gece saatlerinde alkollü şahıs şişelerle saldırıyor. Sonra çekip gidiyor. Bizde sabah öğrendik. Polis ekiplerince şüpheli gözaltına alındı. Verdiği ifadede alkollü olduğunu söylemiş. Ne hikmetse alkollüler hep bize saldırıyor. Konuyla ilgili biz şikayetçi olduk. Parti genel merkezide olayı yakından takip ediyor." dedi.

Yapılan saldırıda özellikle Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun resminin bulunduğu cama hasar verildiğini vurgulayan Başkan Demirkol, "Bu saldırılarla bizi korkutacaklarını sanmasınlar. Biz korkmuyoruz. Bu saldırıyı yapan insanlar korkak insanlardır. Özellikle saldırdıkları yer Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun resminin bulunduğu cama hasar verdiler. İçeride 7-8 tane soda şişesi bulduk. Bu bir kişinin yapacağı iş değil, bu organize bir iş." diye konuştu.