Ferizli Cezaevinde gelinine cinsel istismar suçundan tutuklanan ve yargılandığı mahkemece de cezası kesinleşen 60 yaşındaki E.B. cezaevinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi

Alınan bilgilere göre Sakarya Cezaevinde yatmakta olan  60 yaşındaki E.B. kaldığı koğuşta fenalaştı. Koğuşta kalan hükümlülerin haber vermesi üzerine ilk müdahalesi yapılan ve hastaneye kaldırılmak istenen E.B. kurtarılamayarak öldü. Yapılan ilk incelemede kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Sakarya Cezaevinde dün yaşanan olayın hikayesi 2014 yılında Erenler İlçesi'nin Epçeler Mahallesi'nde 60  yaşındaki E.B.'nin ,  31 yaşındaki 3 yıllık evli E.B'nin . Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, eşi kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte oturduklarını, kayınpederinin kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmesiyle ortaya çıktı.

Suç duyurusuna, kayınpederinin cinsel istismarıyla ilgili olarak cep telefonuyla çektiği fotoğrafları da delil olarak sunan gelinin şikayeti üzerine, kayınpeder E. B. gözaltına alındı. Jandarma tarafından sorgulaması yapılan ve bir gün sonra adliyeye sevk edilen 2 çocuk babası E:B:, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Sakarya Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanıp hapis cezası alan  E.B.nin bu cezası kesinleşmişti. (medyabar)