Geyve'de hırsızlık iddiasıyla cezaevine giren ve bir süre önce cezaevinden çıkan 'Parlak Ahmet' lakaplı Ahmet Ç.'den 2 gündür haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Her yerde aranan Ahmet Ç., Geyve Eşme Mahallesi Karapınar mevkiinde boş bir arazide vatandaşlar tarafından silahla öldürülmüş halde bulundu. 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
İhbar üzerine olay yerine giden Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, Ahmet Ç.'nin iki gün önce silahla vurularak öldürülmüş olduğunu tespit etti. Olay yerine çağrılan Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri'nin (OYİT) olay yerinde yaptığı detaylı inceleme sonucunda elde edilen deliller ile birlikte Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen JASAT dedektifleri çalışma başlattı. 

KATİL ZANLISI YAKALANDI
Yapılan araştırma ve çalışmalar sonucunda olayın failinin H.Y. olduğu tespit edildi. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda katil zanlısı H.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı H.Y.'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.