Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre B.M. (19) ile H.N.M. (45) isimli şahıslar, alkollü olarak bindikleri minibüs şoförü S.Ö. (35) ile tartıştı. Tartışmanın ardından şoför S.Ö. (35), B.M. ve H.N.M.'yi alkollü oldukları nedeniyle minibüsten indirdi. 

Daha sonrasında durağa giden şoför S.Ö., burada beklediği sırada B.M. ile H.N.M. durağa gelip kendilerini minibüsten indiren şoför S.Ö. ile tekrar tartışıp iddiaya göre tabancayla ateş etti. Silahtan çıkan mermiler şoför S.Ö. ve yanında bulunan A.T.'ye isabet etti. 

Saldırganlar olayın ardından kaçarken, silahtan çıkan mermilerin isabet etmesi sonucu yaralanan minibüs şoförü S.Ö. ve arkadaşı A.T., ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren 2 saldırganı saldırıda kullandıkları tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.M. ve H.N.M., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.