Ocak ayının son haftasında Adapazarı'na bağlı Tepekum Mahallesi'nde bulunan özel hastane önünde bir kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıda yeni bir gelişme yaşandı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında olayla bağlantılı oldukları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Cinayet Büro tarafından gözaltına alınan M.K. ve M.K.İ. isimli şahıslar sorguları için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Asayiş Şubede işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslar adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren ve Ali Atmaca'nın ölümüne sebep olan şahıs için çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan olayda yaralanan F.A. ve A.A.'nın tedavilerinin sona erdiği ve taburcu edildikleri öğrenildi.

NE OLMUŞTU?
28 Ocak Perşembe günü Adapazarı'na bağlı Tepekum Mahallesi'nde özel bir hastanenin önünde silahlı saldırı olayında 2 yaşında kız çocuğu babası Ali Atmaca hayatını kaybederken, yeğenleri A.A ve F.A yaralanmıştı. Olayın ardından saldırgan kaçarak kayıplara karışmıştı.