HALK54.COM/Hüseyin CUMALI'nın özel haberi

TARİH 6 KASIM 2019
Çok eskiye gitmeden 2019 yılından itibaren şöyle bir hafızalarımızı tazeleyelim. 6 Kasım 2019 tarihinde Karaman Mahallesi ormanlık alana gelen bir grup hayvansever sokak hayvanlarına mama vermeye başladı. Ormanlık alana giren iki hayvansever besledikleri köpeği ormanda bulamayınca orman içerine girdi. Ormanda bulunan ticari araca yaklaşan hayvanseverler şok oldu. Çıplak bir adam arabanın bagajında bir köpeğe tecavüz ederken gören iki hayvanseverden biri kamera ile şahsı görüntülemeye başlaması ile panikleyen adam aracına binerek uzaklaşmak istedi.  

KOŞARAK KAÇMIŞTI
Doğalgaz çalışması sebebiyle ormandan çıkamayan  şahıs olay yerine arabasını bırakarak koşarak bölgeden uzaklaştı. Hayvanseverlerin jandarmaya haber vermesiyle, jandarma ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yaşadığı korku dolu anları  telefon kamerasıyla çeken hayvanseverler, görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerin hızla yayılmasıyla beraber vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdiler.

TARİH 23 ARALIK 2019
İğrenç iddianın adresi bu kez Hendek oldu. 23 Aralık 2019 günü ormanlık alanda bir köpeğe cinsel saldırıda bulunan bir kişi, köpekleri beslemeye gelen bir hayvan sever tarafından yakalandı. Veterinere götürülen köpeğe tecavüz edilmediği ortayla çıkarken, olayın hayvan severlerinin zamanında gelmesiyle yaşanmadığı ortayı çıktı. Paylaşımında köpeğe cinsel saldırıyı yapan sapığın fotoğrafını da paylaşan hayvan severler bu kişinin bir an önce bulunmasını istediler. 

TARİH 12 AĞUSTOS 2020 
Cins olan bir Kurt Köpeği’nin boğazını kesen sapık yaralı köpeği ölüme terk etti. Boğazından kesilen ve kan kaybeden köpeği ise sokak hayvanlarını doyurmak için gelen Sevpati isimli derneği üyeleri ölmek üzeriyken buldu. Çevredeki aç ve susuz köpeklere doyuran hayvanseverler boğazından bıçak veya başka kesici bir aletle kesici halde bulunan sokak köpeğini hemen bir veterinere götürdü. Ameliyata alınan talihsiz köpek hayata döndürülürken, açlıktan ölmek üzere olan yavru köpeklerde bakıma alındı. Sokak hayvanlarına yönelik sapık ve vahşi içgüdüler besleyen bir sapığın Adapazarı bölgesinde gezdiğini belirten hayvanseverler bu sapığın bulunması için harekete geçilmesini istedi.

TARİH 26 KASIM 2020 
Ve önceki gün yavruları olan bir köpeğe ormanlık alanda tecavüz eden sapık ardından yavruları olan anne köpeği karnından bıçakladı. Can havliyle sapığın elinden kurtulan anne köpek ormanlık alana kaçtı. Sevpati isimli dernek yetkileri tarafından önce aç olan yavrular ardından ise karnından yarılı halde anne köpek bulundu. Sevpati tarafından anne ve yavruları bir araca alındıktan sonra özel bir veteriner kliniğe götürüldü. Annenin karnındaki bıçak darbesinin olduğu bölme tedavi edilip dikildikten sonra bakıma alındı. Aç olan yavrularıyla bakım kabininde buluşturulan anne köpeğin tedavisi sürüyor. 

KİM BU ŞEREFSİZ VEYA ŞEREFSİZLER
Sakarya’da köpeklere tecavüz eden ve ardından bıçaklayıp işkence eden şerefsiz veya şerefsizler kirli emellerini belli aralıklarla sürdürürken hayvan dostlarının tepkisi ise dinmek bilmiyor. Köpeklere tecavüz edip öldüren sapık ruhlu cani veya canilerin bulunmasını isteyen vatandaşlar “Yeter artık yeter, daha kaç canımız yanacak” diye sordu.

ARAŞTIRIYORLAR
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ile Sakarya İl Jandarma Komutanlığı yaşanan iğrenç olaylarla ilgili olarak çalışmalarını sürdürürken, olaylarla ilgili bilgisi olanların ihbarda bulunmasını istedi.

TIP NE DİYOR!
Hayvanlarla cinsel ilişkiye girilmesine "Bestialite" adı veriliyor. Bestialite, insanların hayvanları cinsel bir obje olarak görmesi ve onlarla cinsel ilişkiye girmesi olarak açıklanıyor. Bununla birlikte hayvanlarla ilişkiye girenlerde Zoofili hastaları da olarak adlandırıyor.