// HALK54.COM ÖZEL HABER //

Adapazarı İlçesi 15 Temmuz Camili Mahallesi A220 Nolu Cadde üzerinde bir araç sürücüsü köpeğe çarptı iddiası ile Sakarya Meslek Yüksekokulu öğrencileri sınav sonrası caddede yürürken rastladıkları bu olay karşısında sürücü ile sözlü tartışmaya tutuştular.

Her iki tarafta kalabalık olunca caddede başlayan gerilim an be an bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalışırken, öğrenciler sürücünün köpeğe çarptığını iddia ederek sürücüden şikâyetçi oldu.

Sürücüde öğrencilerin kendisine hakaret ve küfür ettiği iddiası ile öğrencilerden şikâyetçi oldu.

Polis ekipleri her iki tarafı da Yenikent Polis Merkezine ifadeleri alınmak üzere götürdü.

Öte yandan olay yerinden geçen Tuba D. isimli öğrenci yaşananları şöyle anlattı “Vize sınavından çıkmıştım yolda yürürken karşı yolda bir arbede olduğunu gördüm. Yoldan geçen öğrenciler köpeğe araba çarptığını düşünüp arabadaki insanlara tepki gösterdile.r her iki tarafta karşılıklı birbirlerine sözlü ve fiziki tepki ile karşılık verdiler. Sonra olay yerine polisi geldi birbirlerinden şikâyetçi olduklarını söylediler. Polisler her iki tarafı karakola götürdü kavga böylece sona erdi.” diye konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili tarafların ifadelerini alırken köpeğe çarpma olayın olup olmadığına yönelik olayın yaşandığı bölgede inceleme başlattı.