//Murat Uygun//

Bisikletliler Derneği Sakarya Şube Başkanı İlhan Şengel, dün gerçekleştirdikleri Melenağzı turunda kendisine bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Şengel'e çarpan araç ise kayıplara karıştı. 4 kaburga kırığı ve vücuttaki sıyrıklar ile kazayı ucuz atlatan Şengel, başından geçen olayla ilgili sosyal medya hesabından sitemde bulundu.

Şengel, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Dün gerçekleştirdiğimiz melanağzı turunda karşılaştığımız kaza sonucu 4 kaburga kırığı ve vücuttaki sıyrıklar ile ucuz atlatmış olduğumuzu vurgulamak isterim ama en çok üzüldüğümüz nokta insan diye sokakta gezen trafik canavarlarının trafikte cirit atması, bunlara ehliyet verip araca bindirenlerin hiç birşey yapmaması jandarmanın ise tutumu, düştük deyin dosya kapansın demesi... Bana araç çarpmış , kaçmış diyorum plakasın gördünüzmü diyor , nasıl bulacağız diyor ben düşerken plakasını nasıl alayım kaç takla attığım belli değil böyle bir zihniyet ile ülkemin insanı nasıl güvende olabilir buda ayrı bir tartışma konusu tabii...

"ÖNLEM ALMAZSAK HERKESİN CANI YANACAK"
Ölsek yorgan gitti kavga bitti modu olacak demek ki. Yok öyle yağma. Kaçan araç bulunacak, cezası en ağır şekilde kesilecek. Bu benim entabii hakkım, bunu istiyorum. Her yerde mobese var, ceza keseceğin zaman nasıl evine foto yolluyorsan, bunu da bulacaksın. Ama nerdee... Kameralar iyi göstermiyormuş, sonuç bu ama burada bir gerçek var; Bu bana olduysa yarın sana olacak, bu olmadan önlem almazsak herkesin canı yanacak.

"ENİNDE SONUNDA O ARAÇ BULUNACAK"
Belki sebepsiz hayatından olacak bunu önlemek bizlerin elinde. Melenağzında olan bu olaydan bilgi sahibi olan kim varsa lütfen bizimle paylaşsın. Bizde az da olsa bir ipucu var. Eninde sonunda o araç bulunacak, bulunduktan sonra olacak insafta yok artık. Hiç mi insaf duygun, yok ki vurup kaçtığın bir insanı merak edip bakmaz öldü mü kaldı mı diye ilgilenmezsin. 

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Bugün hayvan haklarında bile çarptığın bir canlıyı veterinere götürmekle mükellefken, bir insanı bırakıp kaçmak nasıl bir his? Ben bunu öğrenemiyeceğim ama bir gerçek varki ne sen ne de senin yetiştireceğin evlatların bu ülkede hiç bir zaman insan olarak anılmayacaksınız. Bu hareket yakanızda yapışmış bir leke olarak hep kalacak. Ben hakkımı helal etmiyorum. Önce devletimin sonra Allah'ımın sizden bunun hesabını soracağına inanıyorum. İnşallah bende bunu göreceğim. Hadi bakalım"