HALK54.COM/Aleyna Nur ÇAPAR
Erenler Sarıcalar Mahallesi’ndeki iş kazasında E.Y. isimli işçi bir anlık dikkatsizliği nedeniyle elini makineye kaptırdı. Eli kanlar içinde kalan ve feryat eden talihsiz işçinin yardımına mesai arkadaşları koştu. Eli güçlükle makineden çıkartılan yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

Bir iş kazası haberi de Kaynarca Topçu Mahallesi’nden geldi. Çalıştığı işyerinde dengesi kaybeden F.C. isimli şahıs yere çakıldı. Neye uğradığını şaşıran şahıs hastanelik olurken, yaralı işçinin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Kanlı ve acılı kaza haberlerinin birisi de Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden haber merkezlerine düştü. Bir fabrikada çalışan E.T. isimli işçi bir anlık dikkatsizliği nedeniyle park halindeki forklift aracına çarptı. Olduğu yere yığılan işçi hastanelik oldu.

Arifiye Adliye Mahallesi’nde bulunan ünlü bir firmada çalışan H.M. isimli personel gözüne çapak kaçması sonucu hastanelik oldu. Konum olarak jandarma mıntıkasında olan bu olaylarla ilgili Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri gerekli soruşturmasına başladı.

Bilindiği gibi Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında dün Sapanca Çayiçi Mahallesi’ndeki iş kazasında M.S. isimli şahıs çim biçme makinesiyle kendini kazaen yaralarken, yine Sapanca Rüstempaşa Mahallesi’ndeki iş kazasında çalıştığı işyerine ait motosikletten düşen A.D. gözlerini hastanede açmıştı. Geyve’de ise O.B. isimli şahıs iş yerinde temizlik yaparken hastanelik olmuştu.