Jandarma ekipleri Akyazı’ya bağlı Karaçalılık Mahallesinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında bir kahvede oyun oynayan 4 kişiye idari para cezası kesti. Bugün ise Akyazı Küçücek Mahallesinde ise kahvehanede oturup çay içen 14 kişi jandarma ekipleri tarafından fark edilince İl Umumi Hıfzıssıhha Kararı hükmünce 15 kişiye sosyal mesafe kuralına uymamaktan idari para cezası uygulandı. Ayrıca  Küçücek'te yol kontrolünde karantinadan kaçan bir kişiye yasal işlem uygulandı.

KAHVEDE OYUN OYNAYAN 4 KİŞİ YAKALANDI!
Jandarma ekipleri hafta sonu Karaçalılık Mahallesinde temizlik amacıyla açıldığı beyan edilen bir kahvehanede 4 kişi oyun oynarken yakalandı. Kahvede yakalanan 4 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden toplam 12 bin 750 lira para cezası kesildi. İşyeri sahibine işletmeyi açık tutmaktan 3150 TL ve sokağa çıkma yasağına uymamaktan ise 3150 TL idari para cezası kesildi. 

KAHVEDE ÇAY İÇİP SOHBET EDEN 14 KİŞİYE CEZA YAĞDI!
Jandarma ekipleri Akyazı’ya bağlı Küçücek Mahallesinde bir kahvehanede toplanarak  sohbet edip çay içmek isteyen 14 kişi Jandarma ekiplerince yakalandı. Jandarma ekipleri çay içip sohbet eden 14 kişiye sosyal mesafe kuralına uymadıkları için toplam 12 bin 600 lira para cezası kesildi. Kahvehanesini açan işletmeciye ise 3150 lira para cezası kesildi.

Ayrıca Küçücek Mahallesinde yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri durdurdukları araçta bulunun ve karantina sürecini tamamlamadığı belirlenen bir kişiye yasal işlem uygularken Karantina sürücünün tamamlaması içim Adapazarı’nda Kredi Yurtlar Kurumu'na yerleştirildi.