HALK54.COM/Emre ÇATAL
Alınan bilgiye göre, F.B.(63) isimli kadın, Adapzarı şehir merkezinde yürüdüğü sırada, elinde bulunan cüzdanı kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kapkaç yapılarak çalındı. Yaşanan olay sonrası şoke olan yaşlı kadın, durumu polis ekiplerine bildirdi.

ABLUKAYA ALINDI
İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik-Dolandırıcılık ekipleri, şüphelinin yakalanması için olay yeri ve çevresini ablukaya aldı. Adım adım çevredeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, yapılan çalışmalar neticesinde kapkaç olayını gerçekleştiren şahsın O.Ş. (24) olduğunu tespit etti.

KISKIVRAK YAKALANDI
Polis ekipleri, kimliği tespit edilen şüphelinin olay yerine yakın bir ikamete girdiğini tespit etmesi üzerine adrese operasyon gerçekleştirildi. Kapkaç olayını gerçekleştiren O.Ş. (24) isimli şüpheli, olaydan 2 saat sonra polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

CÜZDAN YAŞLI KADINA TESLİM EDİLDİ
Polis ekiplerinin çevrede yaptıkları aramalarda ise kapkaç yapılan cüzdanın çöp konteynırında bulunarak sahibine teslim edildi. 

KAPKAÇÇI TUTUKLANDI
Olayla alakalı yakalanan O.Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli O.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.