Adapazarı İlçesi Karaköy Mahallesi Setaltı Caddesi’ndeki olay şöyle gelişti. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte taraflar sille tokat birbirine girdi. çevre sakinlerinin panik yaşadığı o anlarda arka arkaya silahlar patlayınca ortalık savaş alanına döndü. Silahla çatışma yaşanan olayda 3 kişi kanlar içinde kaldı.

SAVAŞ ALANI GİBİ

Çevre sakinlerinin durumu 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ne bildirmesiyle bölgeye çok sayıda 112 Acil servis Ambulansı ile polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ilk 112 Acil servis ekibi gördüğü manzara karşısında edata şok olurken, diğer ekiplerinde gelmesiyle birlikte yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri yapılmaya başlandı.

TAKVİYE ÜSTÜNE TAKVİYE

Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, olay yerinde yaşanan gerginliğe ise polis müdahale etti. Takviye ekiplerinde kısa sürede olay yerine gelmesiyle birlikte polis olay yerinde gerekli tedbirlerini aldı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü ile Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

ÖNCEKİ AKŞAMDA

Her iki hastaneye getirilen yaralılara sağlık ekipleri gerekli müdahaleyi yaptığı anlarda yaralıların yakınları hastanelere akın etti. Oldukça gerginlik yaşanan hastaneler önlerinde de polis önlem aldı. Karaköy Mahallesi'nde yaşanan olay sonrasında Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri çalışma başlattı. Karaköy'de polisin aldığı önlemler sürerken, önceki akşamda bölgede silahlı bir kavganın yaşandığı bilgisi haber merkezlerine geldi.

GÖZALTILAR VAR

Karaköy mahallesi'nde gecenin sessizliğini bozan silah sesleriyle beraber 3 kişinin yaralandığı olay sonrasında polis bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili olanların gözaltına alındığı mahallede olay yerinden firar ettiği öğrenilen bir kişinin de yakalanması için bölge çember altına alındı. Üst düzey polis şeflerinin bölgedeki çalışmaları yakından takip ettiği olayla ilgili olarak başlatılan tahkikat sürdürülüyor.