SERVİS ARACI KAZA YAPTI

Karapürçek’te sabah saatlerinde meydana gelen kazada Karapürçek kaymakamlığının  önünde kontrolden çıkan işçileri taşıyan servis otobüsü önce elektrik trafosuna sonra da elektrik direğine çarptı. Kazada bir işçi hayatını kaybetti. 

KONTROLDEN ÇIKTI

Sabah saatlerinde Karapürçek’ten Akyazı Küçücek Mahallesi’nde faaliyet gösteren Asaş Alimünyum fabrikasına servis çeken Recep S.(55) yönetimindeki  54 S 13** plakalı servis otobüsü işçileri aldıktan sonra yaklaşık 5 dakika sonra Cumhuriyet Mahallesi Marmara Caddesi’nde Karapürçek Kaymakamlığının  önünde kontrolden çıkarak önce elektrik trafosuna sonra elektrik direğine çarparak kaza yaptı.


DİREK ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Elektrik direğine çarpan otobüsün ön koltuğunda oturan Sedat Kaya (35) otobüsün ön camından fırlayarak kaldırıma düştü. O esnada elektrik direği ise işçi Sedat Kaya’nın üzerine düştü. Genç işçi Kaya, direğin altında kaldı. Olay yerine gelen ambulanslar ve itfaiye ekipleri uzun çabalar sonucu direği kaldırarak işçi Sedat Kaya’yı direğin altından çıkardı. Genç işçi Akyazı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaklaşık 10 kişinin bulunduğu servis aracındaki diğer işçiler hafif yaralar alarak ayakta tedavi oldular. Elektrik direğinin altında kalan Sedat Kaya’nın ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 

nildi.