HALK54.COM

Olay, dün gece saatlerinde Karasu ilçesi Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde seyir halinde olan Esat A. idaresindeki 41 AIK 2** plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan Savaş Zengin, henüz bilinmeyen bir nedenle silahla başına ateş etti. 

GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOK OLDU
Silah sesi üzerine arka koltuğa bakan sürücü Esat A., gördüğü manzara karşısında şok olurken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk inceleme sonucunda otomobilin arka koltuğunda kanlar içinde kalan Savaş Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi. 

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI
Arkadaşları ve yakınlarının şoke olduğu olay sonrası polis ekipleri de olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı da olay yerinde inceleme yaptı.

CANSIZ BEDENİ MORGA KALDIRILDI
Yapılan incelemelerin ardından Savaş Zengin'in cansız bedeni, cenaze nakil aracıyla Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.