// Bülent Yaman //

Kaza, öğlen saatlerinde Hendek ilçesi Çakallık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu (25) idaresindeki 54 AED 520 plakalı motosiklet ile plakası henüz öğrenilemeyen hafif ticari araç çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisi ile ağır yaralanan Tanrıkulu, bölgeye sevk edilen ambulansla Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen Tanrıkulu, sevk edildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı Anıl Tanrıkulu'nun cenazesi, Hendek Merkez Camii'nde öğle vakti alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından Hendek Merkez Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 

Cenazeye CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu , CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu acılı aileye başsağlığı dileyerek onları teselli etmeye çalıştı.