Sapanca İzmit Caddesi üzerinde yaşanan olayda Ç.T. isimli şahsa ait aracın sağ arka tekerleği Tem Otoyolu üzerinde yalpalamaya başladı. Hemen Otoyoldan çıkarak Sapanca merkezine ilerleyen Ç.T. lastiğini tamir edecek bir lastik tamircisi aramaya başladı. 06 AHN... plakalı araç ile Sapanca İzmit Caddesi üzerinde seyrederken lastiği bir anda yerinden çıkan araç sürüklenmeye başladı. Bu esnada çıkan lastik kaldırımda yürümekte olan Ö.F.K. isimli vatandaşa çarptı.

Şiddetli çarpma nedeniyle yere yığılan Ö.F.K. çevreden gelenler tarafından yapılan müdahale sonrası olay yerine çağırılan ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekiplerine yaşananları anlatan sürücü C.T. 06 AHN ** plaka sayılı araç ile Tem Otoyu üzerinde ilerlerken sağ arka tekerleğinde sıkıntı olduğunu farkettiğini.

Aracını tamir ettirebilmek için Sapanca'ya girdiğini, İzmit Caddesi üzerinden Sapanca merkeze seyir halinde iken liseyi geçtikten sonra sağ arka tekerleğinin yerinden fırladığını. Kaldırımda yürüyen Ö.F.K. isimli şahsa çarptığını söyledi. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken, yolda yürüken otomobil tekerleği çarparak yaralanan Ö.F.K.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.