NE OLMUŞTU!
Erenler Tabakhane Mahallesi'nde dün gece yüzünü bir kapşonla gizleyen bir şahıs, park halindeki 54 ADU *** plakalı otomobili kundakladı. Aracın yandığını gören vatandaşlar kendi imkanlarıyla yanan aracı söndürürken, yanıcı maddeyle tutuşturulan otomobil kullanılmaz hale geldi. 

KAMERAYA YANSIDI
Vatandaşların ihbarıyla Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi ve inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekiplerinin de destek verdiği inceleme sonrasında polis güvenlik kameralarını incelemeye aldı. An be an kameralara yansıyan o anlarda yüzünü başına geçirdiği bir kapşonla kapayan genç şahsın aracı yanında getirdiği yanıcı maddeyle yakmaya çalıştığı net bir şekilde görüntülendi.

KİM BU NERON!
Erenler ve Adapazarı’nda daha önce de yaşanan benzer olaylarda park halindeki başka araçlarda kimliği meçhul kişyi veya kişilerce kundaklanmıştı. Sakarya polisi yaşanan son olayla birlikte araç sahiplerinin korkulu rüyası haline gelen şahsın kimliğini tespit etmek ve ardından yakalamak için çalışma başlattı.