HALK54.COM/Emre ÇATAL
Kim nasıl, neden, niçin, niye kayboluyor! Bu sorunun cevabını bulmak zor ama bereket güvenlik güçleri bu kayıpların çoğunu buluyor. Hendek’ten gene bir haberde E.Ö. isimli şahıs bir anda kayboldu. Anne H.Ö.K. polis merkezine başvurdu ve oğlunun bulunmasını istedi. Adapazarı’nda ise Y.Y. isimli yaşı küçük çocuk kaybolunca annesi soluğu poliste aldı.

Adapazarı’nda evden elbise almak için ayrılan B.S. sırra kadem bastı. Bir süre eve gelmeyen B.S.’nin ailesi çocuklarından haber alamayınca soluğu polis merkezinde aldı. Bir kayıp haberi de Adapazarı Karaman Mahallesi’nden geldi. M.E.isimli şahsın babası R.E. ile namaz kılmak için evden çıktı. Namaz sonrası M.E. bir anda ortadan kayboldu. Bunun üzerine baba R.E. durumu polise bildirdi.

Serdivan’da ise amca H.D. yeğeni M.D.’nin kaybolduğunu polise bildirdi. Yapılan kısa araştırma sonrasında M.D. bulundu. Erenler’de ise A.Ş. isimli şahıs, Bağlar Mahallesi Türbe Caddesi’nde oturduklarını ve sabah uyandığı zaman eşi O.A. ve kızı Z.Ş. evde olmadığını belirterek eşi ve kızının bulunmasını istedi.

Bir başka kayıp haberinin adresi yine Serdivan oldu. B.Ç. isimli şahsı babası olan E.Ç. yaklaşık bir haftadır babaannesinde kalan oğlunun sırra kadem bastığını belirterek polise başvurdu. Oğlunun babaannesinin çantasını yanına alarak ayrıldığını belirten baba E.Ç. oğlunun bulunmasını istedi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İlçe Emniyet müdürlükleri ile Polis Merkezlerine yapılan kayıp ihbarlarıyla birlikte polis bazı kayıpları bulurken, halen firarda olan kayıpların bulunması için çalışlarını sürdürüyor.