Geyve Karacaören Mahallesinde M.Ç.’ın evinden 27 Adet tam altın, 3 Adet çeyrek altın, 1 Adet altın kolye ve 1 Adet altın bileziğin çalınması ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma kısa süre içiresinde faillerin izlerini tespit etti.

JASAT Dedektifleri İz Sürüyor

JASAT, OYİ ve Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Asayiş Timleri olay yerinde yapmış oldukları inceleme sonucun da hırsızlık olayının evin penceresinden girilerek gerçekleştirilmiş olduğu tespit edildi.

Ayak İzi Kendilerini Ele Verdi

Jandarma Olay Yeri İnceleme timinin olay yerinden almış olduğu ayak izi K.A.S. isimli şüpheliye ait olduğu kriminal inceleme sonucunda tespit edildi. Kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit eden JASAT Dedektifleri gözaltı işlemi başlatılarak K.A.S., E.Ç., M.A., ve Y.K. isimli dört şahıs gözaltına alınmıştır.

İtiraf ettiler

Şüpheli şahıslar ile yapılan mülakat sonucu, evin penceresinden içeri girerek önce evin içerisinde kasa anahtarını saklanmış olduğu yerden bulduklarını, sonra da kasayı açarak hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri itiraf etmişlerdir.

Kocaeli'de yediler

Çaldıkları ziynet eşyalarının bir bölümünü Kocaeli Derince ve İzmit ilçelerinde bir miktarını Sapanca'da bozdurarak paraya çevirdiklerini, elde edilen paranın bir miktarını harcadıklarını anlaşılmıştır.

Çalınan altınlar

Jandarmanın yapmış olduğu araştırma sonucu çalınan altınlardan henüz bozdurulmayan 2 Adet tam altın ve 1 Adet altın bilezik ve 37 binv480 TL. K.A.S. isimli şüpheli şahsın evinde bulunmuştur. Ele geçirilen ziynet eşya ve para müşteki M.Ç.ye teslim edilmiştir.