Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde resmen faciadan dönüldü. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontroldan çıkan kargo aracı, bir sitenin bahçesinde bulunan doğalgaz vanasına çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücü çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılırken, vanadan sızan gazı fark eden vatandaşlar durumu ALO 187 AGDAŞ'a ve itfaiye bildirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ilk itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerince kaza sonrasında vanadan gazın sızması üzerine çevrede yoğun güvenlik önlemi alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi üzerine gaz sızıntısı kontrol altına alınması faciadan dönülmesine sebep oldu. Meydana gelen kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kazanın ilk dakikalarında AGDAŞ'ı arayan vatandaşlar, yetkililerin kendilerini başka numaralara yönlendirdiğini öne sürdü. Vatandaşlar, "Mahalleli olarak 187'yi aradık ihbar ettik. Bize 0264 277 18 18 nolu telefonu aramamızı söylediler. Sonra bu numarayı aradık onlar da sesli mesaj olarak 187'yi aramamızı söylediler. Anlayacağınız daha büyük bir facia olsaydı bu gitgeller arasında olaya müdahale gecikecekti. AGDAŞ resmen sınıfta kaldı." yorumunda bulundu.