NE OLMUŞTU!
Sakarya Erenler Küpçüler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Serkan Ç. (29) isimli şahıs 3 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş.'nin nişan törenini basarak, tartıştığı eski nişanlısı Merve Nimet Ş. ile annesi Melahat Ş. (44), babası Kurtuluş Ş. ve Merve Nimet Ş.’nin yeni nişanlısı 26 yaşındaki Hüseyin D.’yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçmıştı. 

İKİ KİŞİYE SIKTI
Yaşanan bu olayı öğrenip olay yerine gitmek için yola çıkan şüpheli Serkan Ç.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen ağabeyi Mümin Ç., Karasu Çevreyolu'nun Erenler kesimi üst geçit mevkiinde bulunan ışıklarda önündeki araca 'yol meselesi' yüzünden sinirlenerek, araçta bulunan 2 kişiye ateş açmıştı. Bu olayda Resül Ankıt olay yerinde Davut Bilgin ise kaldırıldığı hastane de can vermişti.

TUTUKLANDI
İki ayrı olayda 2 kişinin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına sebep olan iki kardeşten ağabey Mümin Ç. olay yerinden kaçarken polisle girdiği kovalamaca sonunda enselenmişti. Asayiş Şube’de sorgulanan ağabey mümin Ç. geniş güvenlik önlemleri altında Sakarya Adliyesi’ne sevk edildi. Adliye’de Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Mümin Ç. hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇEMBER DARALIYOR
Yaşanan olay sonrasında ağabey çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderilirken, nişan basan Serkan Ç.’nin yakalanması için polis çalışmasını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bir gecede 4 kişiyi yaralayan Serkan Ç.’nin gidebileceği yerleri çember altına alan cinayet masası ekipleri, soruşturmasını genişleterek sürdürüyor.