Sakaryaspor ligin 34'üncü haftasında deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-siyahlılar sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.  Maçın ilk yarısında Seriksporlu bir futbolcu Sakaryaspor yöneticilerin olduğu bölüme dönerek sözlü münakaşaya girince tribünler gerildi. Serik Belediyesporlu futbolcuyu sakinleştirmek yerine tribünlerle tartışmayı tercih eden Engin Korukır, tansiyonu daha da yükseltti. Gerilimin büyümesi ile Sakaryaspor yöneticileri de Engin Korukır ile münakaşaya girdi.

Maç bitiminde ise tartışmalar saha içinde devam ederken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  bir dönem Sakaryaspor teknik direktörlüğü yapan Hendekli Engin Korukır'a dönerek ''Hocam gerek yok bunlara'' ifadesini kullanması üzerine  Engin Korukır, Turgut Babaoğlu'na dönerek hakaret ve küfürler ettiği iddia edildi.

TARTIŞMA SAHA DIŞINA TAŞTI!

Maç bitiminin ardından  tartışmalar stat dışına taştı. Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na ve Sakaryasporlu bazı yöneticileri tehditler ederek tartışmasını sürdü sürdürdü. Turgur Babaoğlu ile Engin Korukır arasında çıkan sözlü tartışmayı Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi müdahale etmeye çalıştı. Babaoğlu, Korukır'a ''Yaşına bakmama bana küfür ettin özür dileyeceksin'' dedi