Türkiye’nin gündemine oturan Melek Aslan cinayetinde ilginç iddialar ortaya atılıyor.  Fuhuş yaptığı iddiasıyla kardeşi M.A.’ın katlettiği Melek Aslan’la cinayetin azmettiricisi olarak tutuklanan eski sevgilisi Orhan V.'nin "Azar" isimli arkadaşlık uygulaması üzerinden bir buçuk yıl önce tanıştıkları öğrenildi. İddiaya göre Orhan V. Ekim 2019'da Melek Aslan'ı ailesiyle tanıştırmak için Sakarya'ya götürdü. Bir süre sonra Orhan V.,  Melek Aslan'ı ailesinin yanında bırakarak Almanya'ya döndü.

PARASINI İSTEDİ

Habertürk'ten Şahin Şen'in haberine göre Melek Aslan, Orhan V.'nin ailesiyle birlikte yaşamak istemeyince, Serdivan ilçesindeki bir öğrenci apartına yerleşti. Başka bir iddiaya göre ise Orhan V. Melek Aslan'a her ay 2 bin euro para gönderiyordu. Ara ara Almanya'dan Türkiye'ye gelen Orhan V., iddialara göre Almanya'da olduğu bir dönem, Melek Aslan'ın arkadaşı olan K.F.'den Aslan'ın 60 yaşında bir erkekle görüştüğünü öğrendi. Melek Aslan'ın Sakarya'daki apart daireyi boşaltıp Diyarbakır'a döndüğünü öğrenen Orhan V. Melek Aslan'ı arayarak "Sana 12 bin Euro verdim. 10 binini geri ver ayrılalım" dediği de öne sürüldü. 

SAKARYA'YA DÖNMÜŞ

Melek Aslan'ın Orhan V.'nin teklifini kabul ettiği ve İstanbul'da buluştukları öğrenilirken, Orhan V. ve Melek Aslan'ın bu süreçte Muğla'ya tatile gittikleri de öne sürüldü. 

İddialara göre, Melek Aslan, Orhan V.'ye "10 bin Euro'nu Diyarbakır'da vereceğim" dedi ve ikili Diyarbakır'a gitti. Orhan V. ve Melek Aslan arabada para yüzünden tartışınca Yenişehir polis merkezine götürüldü ve Orhan V. gözaltına alındı. Başka bir iddiaya göre Melek Aslan otele geri dönerek Orhan V.'in cep telefonunu ve 6 bin Euro parasını alarak kaçtı. Orhan V.'nin 10 bin Euro karşılığında Melek Aslan'a imzalattığı 100 bin liralık senedi işleme koymak için Sakarya'ya döndüğü öne sürüldü.