Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 27 yaşındaki Suriye uyruklu Hamide Cebeci dosyasını irdelenmeye devam ediyor. Zonguldak ili Ereğli ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hamide Cebeci 4'üncü çocuğuna hamileyken bayram ziyareti için geldiği Sakarya'da 80 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını da yanına alarak kayıplara karıştı.

Suriye uyruklu 27 yaşındaki Hamide Cebeci'nin yaklaşık 80 bin lira değerindeki takılarla beraber 13 gün önce kaybolduğunu belirten yakınları, genç kadının bulunması için yardım istedi.

3 çocuk annesi ve 3 aylık hamile Hamide'nin bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de çalışma yürüttüğü öğrenildi.

OLAYLAR ADAPAZARI'NDA ÇARŞIDA GEZERKEN OLDU
Hamide Cebeci'nin üzüntülü eş, Mehmet Cebeci, "25 Mayıs- Salı günü beraber çarşıya çıktık. Boynunda altın kolye, kolunda da üç bilezik vardı. 12.00'den itibaren irtibatımız kesildi, telefonu da kapandı. Eşim çocuklara eşya alacaktı bir de boynundaki altını tamir ettirip ailesinin yanına dönecekti. Ben konuştum, sonra da evdeki kız kardeşi konuşmuş. Çocukların durmadığını söyleyince "1-2 saat gelirim" demiş. Altın yüzünden kaçırıldığını düşünüyorum ben" dedi.

TAKSİYLE GİTMİŞ
Hamide Cebeci'yi ararken bir taksiyle İstanbul'a gittiğini de duyduklarını belirten Mehmet Cebeci, "Kayınbiraderin Sakarya'da Kent Meydanında (Demokrasi Meydanı) bir taksiciye ablam kayıp demiş. Fotoğraf gösteriyor, taksici de 'Ben bunu İstanbul Esenyurt'a bıraktım' dedi. Karşı taraftaki kişi, eşimi götüren taksiciye konum atmış. Sakallı birisi bu kadının taksi parasını verdi, ondan sonra nereye gittiğini bilmediğini söyledi" diye konuştu

BİR AN ÖNCE DÖN!
Eşini kaçırdıklarını düşündüğü kişilere seslenen Mehmet Cebeci, Benim karım hamile. Benim karımdan ne istiyorsunuz, beni niye perişan ediyorsunuz? Ben eşimin dönmesini, bir an evvel bulunmasını istiyorum. Çocuklarım ağlıyor her akşam. Seni seviyorum Hamide. Bana bir an önce dön. Bana, çocuklarıma dön istiyorum" ifadelerini kullandı.
Mehmet Cebeci, Hamide'yle Adapazarı Dörtyol'da bulunan bir geri dönüşüm fabrikasına çalışmaya geldiğinde tanıştığını söyledi.