HALK54.COM
Alınan bilgiye göre, 28 Kasım Pazar günü Hendek ilçesinde yaşanan olayda, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Cemil Sarılar, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı A.E. isimli şahıs tarafından vuruldu.

Ateşlenen silahtan çıkan mermi ile yaralanan Muhtar Sarılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yeşilyurt Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, şüpheli A.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

KİLOLARCA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Olay gecesi A.E.'nin kullandığı 41 AAD 3.. plakalı araç, jandarma ekipleri tarafından Bayraktepe Mahallesi'nde durduruldu. Durdurulan araçta A.E.'nin olmadığı tespit edilirken, F.B. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araçta yapılan aramada 5 kilo 280 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. 

Bunun üzerine jandarma ekipleri, A.E.'nin evine de baskın yaptı. Eve yapılan baskında 2 bidon içerisinde toplam 4 kilo 450 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet hassa terazi ele geçirildi. Yapılan her iki operasyon sonucunda toplam 9 kilo 730 gram esrar maddesi ve tabancaya el konuldu.

1 KİŞİ TUTUKLANDI
Muhtarı vurup kaçan A.E.'nin esrar dolu otomobilini sürerken jandarma ekiplerince yakalanan F.B., tutuklanarak Ferizli Cezaevine sevk edilirken, A.E.'nin yakalanması için jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.